sunnuntai 18. marraskuuta 2012

matkailua turussa C:


mentiin taas perjantaista lauantaihin matkalle turkuun :) 
Jos ette jaksa kuunnella mun löpinääni, niin kelatkaa loppuun, siellä on sitten kuva niistä kynsistä jotka siellä turussa tein :D

Vahtikoiramme valpastuu kuuntelemaan!
 meidän ihana Rudikoiramme oli aivan innoissaan (ei näytä siltä kuvassa) kun pääsi isolle pihalle juoksemaan! heti kun takaluukku aukesi, lähti rudi riehumaan pihalle :D. 

Käytiin Fatserin kahvilassa, ja kakunpalan valinta oli niiin hankalaa!! Mulla menee jo kahden jäätelön välillä valitsemisessa ikuisuus, niin arvatkaa hermostuttiinko muhun tuolla :D


Lisäksi sain Seppälästä huippuhalvalla lakkoja! Normihinta oli 50 c kappale, ja kun ale oli kaksi yhden hinnalla, maksoin kappaleesta vaivaiset 25 senttiä! Lisäksi yksinäinen Pretty Woman lakka (en ole paljoa siitä aikaisemmin kuulut...) oli eksynyt mis selene lakkojen sekaan, ja kun sille ei löytynyt hintaa, niin sain senkin samaan hintaan :)

Kilteiltä torimyyjltä ostettiin vielä kukkakimppu mukaan C: 
Se on niin kiva kun torimyyjät valitsee siihen kukkakimppuun paraskuntoiset kukat, ja kun ostaa perunoita niin ne samaan hintaan sujauttaa pussiin pari perunaa lisää! toivottavasti reiluja torimyyjiä on vielä komlenkin kymmenen vuoden päästä!


Kuvassa näkyy esim. balleriinat joiden mukana tullee korot, jotta ne voi muuntaa korkokengiksi. Lisäksi tuo pinkki laukku on tehty jättimäisen karkkipaketin näköiseksi.
H&M:ssä on uusi mallisto Maison Martin Margiela muotitalolta. Vaikkei olisikaan kiinnostunut ostamaan mitään, kannattaa silti kurkata H&M:ssä käydessään, koska vaatteissa on on käytetty tosi hauskoja ideoita!


Turkuun otin vain vähän lakkaustarvikkeita mukaan, mikä tarkoittaa neljää kynsilakkaa ja dotting tool. Tein kynsiin ihan perus pilkkuja ja piirsin kynsilakkasiveltimellä päälle valumia. kokeilin tedä vielä valokohtia vaaleamma lakalla valumiin. Tein nää ulkona heikon lampun valossa, ja siksi tarkuuskin vähän heittää. Vietin sisällä varmaan 15 minuuttia paksun ulkotakin kanssa, kun peljäsin suttaavani kynnet kun riisun sen :D
Äiti sai päättää värit, ja värimaailmasta tuli kiva :) (kuvasta tuli tosi kellertävä, ja kynsien värit on muutenkin tummempia)

Muuten tuli vähän tylsät tai jotain mun makuun, joten varmaan pian nää menee vaihtoon! C:







2 kommenttia:

  1. ihania kuvia <3

    käy kattoo mu blogi jos viittit/ehit (:

    VastaaPoista
  2. Kiitos <3

    Ja kävin kattoon sun blogias :) Ihania kynsiä ja valokuvia! Ne valokuvat näyttää ihan jonkun työkseen valokuvaavan kuvilta :D
    Kynnetkin on ihanan näkösiä, ja kiva kun niihin on liitetty miten ne tehdän niin että ihmiset voi itsekkin kokeilla! C:

    Liityin samantien lukijaks, kun täytti mun kaikki toiveet kivasta blogista :D

    VastaaPoista