maanantai 13. toukokuuta 2013

Vappukynnet :)


Miten mä kirjoitan ainan näin myöhässä? Vapusta on kohta 2 viikkoa, ja näiden kynsien tekemisestä viikko. 

No mutta, parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Katotaan miten jatkossa järjestelen tän blogiajan, olisi nimittäin musta itsestänikin kiva saada kirjoitettua enemmän.

Mutta aiheeseen! Mulla oli taas yksi omalatuinen fimoidea, kun mietiskelin rautalangan mahdollisuutta kynsissä. Keksin että voisin fimosta tehdä ilmapallot, ja laittaa ne"lentämään" kynsin niin, että ilmapallon nauhana toimiva rautalanka pitää niitä pystyssä. Ihan kivasti onnistui, olin iloinen kun taas keksin jonkun jännän kynsi-idean mistä en ole muualla kuullut! :>

Muuten lakkasin kynnet valkoisella ja tein värikkäitä kuvioita, inspiraationa pitkän aikaa sitten syntymäpäivä lahjakseni saama kaulakoru. Noiden huomiota vievien erikoisuus ilmapallojen vierellä piti olla jotain simppelimpää!

 Kynnet tein yhdelle kaverilleni, joka ei itse yhtään tykkää kynsistään... Mun äitini puolestaan näitä kuvia kurkatessaan kysyi: Kenelläs sun kaverillas on näin nätin sirot sormet ja kynnet?
Mustakin hänellä on ihanan sirot kynnet! Toivottavasti siis luet tän!! :D


Vasen käsi!

Oikea käsi!

Ilmapallon kiinnitystä! Rautalankkasta käänneltiin kynnen pinnalle lenkki, niin että pallo pysyi pystyssä. Runsaalla lakalla kiinni ja päälle paperia. Ainakin pysyivät teko & kuvauksen ajan hyvin kiinni vaikka kaverini sekoilikin hirveästi... :D
Hän muunmuassa leikki että tuo punainen ilmapallo on nyrkkeilyhanska ja hakkasi sillä itseään äänitehosteiden kera :D:D Eli kuten sanoin, Ne pysyivät hyvin kiinni...!

Tuttua ja ihanaa tekonurmikkoa kehiin! 

Varjo näyttää aivan ilmapallolta! Kaverini itse huomasi tuon hienon varjon leikkiessään että ilmapallo on kiemurteleva mato...!


Toinen ilmapallo samoin tekniikoin kiinni!

Ja siihenkin tekonurmikkoa...!

Tadaa!!

Ja toinenkin käsi!

Pari pienempää kuvaa! ;) 
Taustalla sormeni, pidin kaverini rimpuilevaa etusormea paikoillaan :D

Kaverini näyttää peukkua!





Siinä mun myöhäiset vappukynnet! Kuvat jälleen kännykällä, sillä niinkuin jokaisella kunnon bloggarilla, myös minulla on vaikeuksia sähkölaiteideni kanssa (=järkkärin).
Kiitoskiitos, siinä oli mun kynnet tällä kertaa ;)

2 kommenttia:

  1. Hauskat kynnet! Enpä muista nähneeni kynsillä ehkä mitään noin "irrallista" kuin nuo ilmapallot. Hauskannäköiset, mutta tuliko mitään käytännön ongelmia vastaan niiden kanssa? :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoskiitos! :)
    Ja en oikein tiedä miten kaverilani loppupäivän meni, mutta ainakin minun seurassani ne kestivät kolauksia aika hyvin! Seuraavana päivänä koulussa en tosin enään nähnyt ilmapalloja hänen kynsissään.... Saattaa olla että hän poisti ne kun ne häiritsivät niin paljon :D

    VastaaPoista