tiistai 4. kesäkuuta 2013

Kesäloman eka päivä!!!! :))

JESJESJES!!! Tästä se vuoden kulta-aika taas alkaa, kesäloma siis.
Alkamispäiviksi voi laskea neljä vaihtoehtoa. Ensimmäinen on pe, kun viralliset koulutunnit ovat loppu ja jäljellä on enää kevätjuhla. 
Toisena on la, jolloin jaetaan todistuykset ja jätetään vanha luokka taakseen. Tämän ehkä itse laskin alkamispäiväksi.

Kolmas on su, jolloin on ensimmäinen varsinainen kokonainen lomapäivä.

Ja neljäs on ma, joka on ensimmäinen viikonpäivä vapaalla, sillä la ja su olisivat normaalistikkin olleet vapaata. Ma on siis ensimäinen lomapäivä jossa se loma kunnolla tuntuu!

Hyvä kirjoittaa nyt maanantaina niin kukaan ei voi tulla sanomaan että: Hei! Eihän se loma vielä alkanut!
Toki voi kommentoida jos eriäviä mielipiteitä löytyy ;)! Mua kiinnostaa hirveästi millä perusteilla tiistai olisi loman alkamispäivä! :D

Lähipuiston omenapuu! Ihanan näköistä kun kaikkialla kukkii:)!! Meidän pihan syreenitkin on täydessä vauhdissa!

Mutta siis loma alkoi oikein mukavasti! Todituksessa ei ollut todellakaan minkäänlaista moittimista, ihmetyttää vieläkin kuinka sain niin hyvän todistuksen :D

Lisäksi sain kaksi stipendiä! Ihan mahtava :D! Toinen oli köksästä, ja sain lahjaksi ihanan keittokirjan, joka sisälsi hyvän-näköisiä italialaisia ruokia. Ei mikään sellainen tylsä 90 luvun ruskeakuvainen köksän oppikirja, vaan ihana italialaishenkinen keittokirja kauniine kuvineen!

Toinen stipendi tuli yleisestä (tätä tarkistaessani luin "ylellisestä" :D) opiskelusta, ja sain viidenkymmenen euron shekin. Aika järkyttävää, koska luulin ettei sellaisia enää olisi! En tiedä milloin haluan vaihtaa sen pankissa rahoiksi, kun se on niiiin hienon näköinen!!
Tähän muuten pieni kommellus, sillä kun avasin kirjekuoren ja näin shekin, kiljaisin: "Sain Tsekin! Ihan oikean Tsekin!". Tätä jatkui loppupäivä, kokoajan kaikki muistutteli että se on shekki eitä tsekki, mutta sitten aika kun mun piti puhua siitä shekistä, mietin että "Hahaa! Nytpä muistankin ettei se ole shekki vaan tsekki ja sanon sen kerrankin oikein!" ja noin kävi vähänväliä loppupäivän :D. Nyt olen oppinut että se on shekki eikä tsekki!

Kokeilin robert's coffeen bubble teetä, joka ei kyllä ollut yhtään niin hyvää kuin berliinissä vuosi sitten maistamani! Maistui hirveästi teeltä (juujuu, niin sen kai kuuluisikin, mutta se berliinissä oleva toi enemmän mieleen pirtelön :D) ja ne "bubblet" olikin tollaisia narskahtelevia pitkuloita :I. Eli join siis stick teen!


sunnuntaina poistettiin pihan syreeneistä kuolleita ja kuivuneita oksia. Aluksi kiipesin itsekseni meidän pihan jalkakäytävästä erottavan aidan päälle (2 m korkea,vähän hutera, mutta tässä ollaan joten ei siis sortunut(; ). Sain siitä kurotellen katkaisua muutamia häiritseviä risuja puutarhasaksilla, joiden aidan päälle raahaaminenkin oli aikamoinen operaatio. Onneksi pian ohikävelevä äiti tuli apuun ja yhdessä saatkiin katkaistua ylempänä ollut kuollut oksa. Se oli hankalaa ja loppujen lopuksi sakset suunnilleen roikkuivat kuolleesta oksasta, mutta kumpikaan meistä ei ylettunut saksan kahvaan jotta olisimme voineet vetää sen kiinni. Mä sain jo koskettua siihen kahvaan, mutta otteen saaminen oli hankalampaa. Lopulta äiti onnistui. Ei siinä muuten vielä kaikki, ylempänä oli valtava jo katkennut syreenien oksiin juuttunut kuollut oksa. Jouduin nousemaan seisomaan kiikkerän aidan päälle ja riuhtomaan kaikilla voimillani jumissa ollutta oksaa :D Lopulta toisen (kuolleen) oksan poiston jälkeen sain romautettua valtavan karahkan alas. Huhhuh!

Loppuun tälläinen tietonäpäytys, että ne meidän pihan syreenit on yhtä vanhoja kuin nämä talot (ainakin osa) Eli yli sata vuotta vanhoja! Tai mitälie 130 ;)

Höh, tulikin kaikkea vähän turhaa juttua kun piti intoilla kesälomasta :D ehkä teen sitä varten oman postauken!                                       

Edit//: Tarkistuksen ja netin sekoamisen jälkeen julkaisin tän myöhässä :(! Kello on 00.16, eli on jo tiistai :<

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti