sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Suuri muutos


Hei kaikki! 
Heh, blogini pisin tauko sitten heinäkuun postaamattomuuden. Voisin selitellä vaikka kuinka, mutta kerron sen nyt lyhyesti: Akemi on vihdoin muuttunut oman laisekseen! Tai siis obitsu ja peruukki saapuivat, joten pääsin aloittamaan kustomointihommat ;) Ja nyt olen valmis.

Tämä on siis viimeinen pullip-postaus tämän blogin puolella, nyt voin aloittaa muuttuneen Akemin kanssa erillisen pullipblogin!! Eipäs tässä enempää asiaa taida olla. Tuntuu oudolta kirjoittaa tätä postausta ja katsella noita kuvia vanhasta Akemista… Tuntuu haikealta…

Nääh! En ala hempeilemään, kuviin siis. Tämä on shootti vanhasta Akemista, lopussa sitten linkki uuden blogin postaukseen jossa näette uuden Akemin :)































Siinä se! Vanha Akemi kyllä näytti nuoremmalta, outoa :D! Mun pikku Aksuni on kasvanut isoksi ;< Niisk… 

Ja linkki uuteen blogiini ja postaukseen jossa esittelen on…




*Rumpujen pärinää*





Toivon todella että liitytte tuonne lukijoiksi, siis ainakin se osa teistä jotka tykkäävät lukea pullipjuttujani :) Tänne niitä ei enää tästä lähtien ilmesty! Minut tekisi myös iloiseksi se että jäisitte tännekkin lukijoiksi, mutta ymmärrän enemmän kuin hyvin että useat pullipharrastajat haluavat seurata vain pullipblogeja, eivät lifestyle aiheisia :)

Jep, siinä se oli. Kiitos todella paljon!


4 kommenttia:

  1. Huhhuh, kylläpä oli koskettavaa munkin mielestä! :DD (juu, tässä taustalla mun koneel soi vaan tää: Your Song :DD) Mäkin olen nähnyt kuinka Aksu kasvaa hiljattain nuoreksi naiseksi! niisk… Onneksi Akemi on nyt valmis, ja voit nauttia kuvaamisesta täysin siemauksin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha :D Se oli varmaan hyvää taustamusiikkia! Ja sä oot kyllä mun jälkeeni eniten nähnyt tätä Akemin matkaa: Paketin avaamisesta kustomihommiin ja obitsun vaihtamiseen asti :) Kiitos, on se kiva että tyttö on vihdoin valmis!

      Poista
  2. oon tosiaan sitä mieltä et meiän pitää joskus taas tavata :D jos joskus sinne helsinkiin pääsisin (;

    VastaaPoista