tiistai 12. helmikuuta 2013

Kiinalainen uusivuosi!


Hyvää kiinalaista uuttavuotta 2013!!! Toivottavasti vuosi alkaa kiinalaisittainkin yhtä ihanasti kuin täällä suomessa alkoi yli kuukausi sitten! Ja ehkä, jos ehti jo rikkoa uudenvuodenlupauksen, voi nyt kokeilla solmia uuden ;)

 Jasom Mraz, The freedom song. Tuota ja muita hyvänmielen biisejä nyt kuuntelen, vaikka ne eivät hirveästi sovikkaan nyt tähän postauksen teemaan. Ihanaa pitää kuulokkeita orvilla niin ettei kuule muuta ja uppoutua siihen mitä on tekemässä :)!

Ok... Nyt täytyy myöntää että mulla on vähän hankalaa keskittyä tähän kirjoittamiseen kun kuuntelen musaa samalla... Yritämpä nyt kuitenkin kertoa siitä miten vietin kiinalaisen uuden vuoden:

Alunperin lauantaina oltiin menossa katsomaan elokuvaa 22 tapaa pilata avioliitto. kuitenkin kuulin että tuolla (millälie aukiolla, nimi tippunut päästä :D)vietettiin kiinalaista uuttavuotta. Leffan loppu oli juuri sopivasti niin että päästiin kurkkaamaan tuonne.

Se leffa, 22 tapaa pilata avioliitto, oli muuten hyvä!! Kannattaa mennä katsomaan!

Yleiskuvat vähän vähissä, kun kaveri kurkki ja hyppi jokakuvaan :D. Tässä (huonolaatuisimmassakin vielä!) kuvassa olin ajoittanut kuvaamisen vihdoin niin, että kaveri oli ehtinyt jo hypätä, ja alalaidassa näkyy vain punainen pipo.



Kiinalaiseen uuteenvuoteen kuuluu ilotulitus!


Ostettiin myös keskenämme kiinalaisia kevätkääryleitä, niin päästiin tunnelmaan! Paikalla oli myös paljon muitakin kojuja, mutta auvan kaikkia ei ehditty käydä läpi. Yhdessä sai vitosella nimensä kiinaksi kirjoitettuna isolle paperille.
Myöhemmin vielä lähdettiin vaeltamaan jonnekkin (en muista minne... kuljen vaan massan mukana :D).
Piti kuitenkin jonkin ajan päästä kääntyä takaisin, sillä kotona oli ruoka laitettuna tiettyyn aikaan (kokeiltiin jotain uutta reseptiä... äiti oli löytänyt jostain ruokablogista :>).


Tältä näytti ruoka, vaikka nimeä en muista (varmaan kolmas kerta kun sanon noin!). sisällä on siis sitruunan mehussa kypsytettyä lohta, jotain salaattia, avokadoa, katkarapuja, persiljaa ja jotain muuta. Lisäksi tarjolla oli kahta dippikastiketta.

Kiinnostava makuelämys, vaikka ei oikein mun mieleeni ollutkaan ;D

Täältä voi lukea kiinalaisista uusivuosi-kynsistäni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti