keskiviikko 27. helmikuuta 2013

lakkaus pitkäkyntiselle kaverille :)




Pitkäkyntinen kaveri aikoi viilata kynnet lyhyeksi, joten rukoilin että saisin toteuttaa vielä yhden lakkauksen hänelle ennen kynsien viilausta. Ideana oli lakata kynnen pääli ja alapuoli eri väreillä, ja samalla pääsin kokeilemaan paria uutta lakkaa :)



Hahaha :D:D mistäköhän sain ideaksi kuvata lakat vessanpöntön huuhtelunapin päällä...?

kokeiluun pääsi kaksi lakkaa joita en ole vielä kertaakaan kokeillut :)
Toinen oli Cesars Shopin avoimista ovista alennuslaarista ostettu ihana Oranssihtavan/pinkihtävän Punainen! Toinen kokeiluun päässeistä lakoista on syntymäpäivälahjaksi saamani, aivan ihanan täydellisen vaaleanpunainen O.P.I:n lakka :). Joka oli muuten osa yhden ystäväni syntymäpäivälahjaa!! (siis se hänen minulle ostamansa, ei hänen omansa:DD! Miten se pitäisi kirjoittaa..?)

Halusin siis kokeilla lakata pohjan eri värillä kuin päälisen, ja tässä kuvassa näkyy kynnen alus. Olisi pitänyt valita jokin vihreä tai turkoosi, mutta juuri sillä hetkellä olin kuljettanut melkein kaikki sellaiset lakat isälleni... livenä tuo oli kuitenkin hieman räikeämpi, mutta myönnettäkööt että tuo näyttää aika paljon vain varjolta kynnen alla...

Lakkasin vielä vaaleanpunaisen lakan päälle ranskiksen oransiilla, koska kynnen alla oleva pinkki lakka olisi muuten kuultanut läpi. Päälle laitoin turkooseja starresseja (yhteen sormeen vaaleanpunaisen) ja kaksivärisiä kiehkuroita.



Kuva on otettu erään kaverin luona vessassa... Siellä on usein paras valaistus :D! Lisäksi raahattiin sohvatyyny ahtaaseen vessaan kuvausrekvisiitaksi :D:D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti