sunnuntai 17. helmikuuta 2013

ystävänpäivää sekä siihen liittyvä lakkaus ♥♥


Nyt tuli ihana juhlapäivä vastaan! Nimittäin ystävänpäivä <3

Toivotan siis mitä parhainta ystävänpäivää teille kaikille tämän lukeneille sydämmeni pohjasta :)!!

Mulla ystävänpäivään ei kyllä liittynyt mitään kortteja ja lahjoja (harmi... jätin sen liian myöhäseksi...). Mutta toivotin kuitenkin kaikille hyvää ystävänpäivää, ja ehdin välkällä vielä lähettää tukareiden järjestämässä korttitempauksessa kavereilleni kortit niin, että ne kuljetettiin luokkaan asti.
 Vähän vaan tuli kiire, kun oli jotain 2 minuuttia aikaa... joten korteissa oli sitten kivoja tikku-ukko krokotiileja toivottamassa hyvää ystävänpäivää !

Lisäksi kotona halattiin kaikki läpi ja toivoteltiin hyvää ystävänpäivää :)

Mitään romanttisempaa siihen ystävänpäivään ei sitten liittynytkään... pienempänä aina odotin ja odotin, että jos joku salainen ihailija tunnustaisi mulle rakkautensa kirjeessä, ja kun enkuntunnilla piti kirjoittaa englanniksi hyviä asioita toisista, luin oman lappuni aina läpi sydän pamppaillen.

 Ikinä ei mitään tapahtunut, ja ajattelin että ensi vuonna sitten :D

Tietenkin täytyi tehdä ystävänpäivään sopivat lakkaukset, joten tein! Lisäsin niihin yltiömäisesti gliteriä  ja pinkkiä, koska se nyt vain sopii ystävänpäivään niin hyvin!


samalla kun tein näitä, sain monia mahtavia tilaisuuksia kokeilla erilaisia pinkkejä! 
Lisäksi jokas kynnessä on alla OPI:n valkoista lakkaa, jonka hintalaatutaso ei musta ole aivan kohdallaan :<. Se on välillä aivan raivostuttavan vaikeaa levittää!! Noh.. ehkä valkoisista lakkoista on vain hankala tehdä laadukkaita...?

Toinen käsi näyttää tältä! lähes kaikissa liukuvärikynsissä on päällä kerros tai pari Essencen 08, night in Vegas päälyslakkaa. Rakastan tuollaisia erivärisinä kiilteleviä hilelakkoja!! Niitä olisi ihana saada vielä joskus lisää :)




Peukun kuvio tuli sekoilujen takia :D Likuttelin noita strasseja pois paikaltaan niin että ympärille tuli naarmujälket. peitin ne punaisella ja valkoisella, ja kappas! Siitähän tulikin sydän ;)


Kuvat ei tällä kertaa hohtaneet laadullaan, mutta nyt on loma ja lomalla saa laiskotella vähän laadun kanssa :). Kai...?





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti