lauantai 30. maaliskuuta 2013

Jolly jewels manikyyri


Kaikkialla on valtavasti puhuttu Seppälän uusista (tai no ei enää ihan niin uusista) Jolly jewels lakoista. Suurin osa näistä lakoista on koostumukseltaan jellyjä, ja seassa on eri kokoisia ja värisiä glittereitä. Kokoelmassa on myös ihan glitterilakkoja läpinäkyvällä pohjalla. Lakkoja yhdistävä tekijä on siis kaikkien rakastamat gliterit!

Kerrankin myös minä menin mukaan yleiseen villitykseen, vaikka tapani mukaan vähän myöhässä. Parempi myöhässä kuin milloinkaan, right?

Halusin tehdä jotain yksinkertaista, niin että lakat pääsisivät oikeuksiinsa, mutta en kuitenkaan koko kynnen lakkausta, joka oli liian täysin perus. Ranskalainen manikyyri oli siis hyvä tähän tarkoitukseen!


Pohjalla oli joku O.P.I:n Top ten minilakkakokoelman ranskislakka... Nimeä en muista, se taisi kuienkin jotenkin liittyä kylpyyn :D? Itse ranskiksen tein koulussa välitunnilla :D valokuvaus tapahtui yhden ulko-oven edessä talvivalossa.

Vasemmasta kädestä tuli hävettävän suttuinen... sen siitä saa kun yrittää tehdä itselleen siistin ranskiksen lyhyessä ajassa...

Nimettömässä Jolly jewelsin toista lakkaa, joka on puhdas glitteri lakka ilmaan mitään jellypohjia. Nimiä tai numeroita en kummistakaan lakoista muista, eivätkä ne ole nyt täällä isällä mukana.

Tähän lakkaukseen ei kyllä yhtään sovi toi erilainen pikkurilli, mutta halusin kokeilla kumpiakin lakkoja samaan lakkaukseen, joten siinä se on.


Senverran vanhat kynnet, että tuossa vaiheessa oli vielä ihan pitkät peukunkynnet ja kaikki! Just noiden poistamisen jälkeen viilasin kynnet taas ihan lyhyiksi, vaikka ne on taas ehtinyt pikkasen kasvaa takasin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti