torstai 17. tammikuuta 2013

Ihan vain hololakkaus!


Jonkin aikaa sitten oli CesarsShopin avoimissa ovissa, ja ostin sieltä Color Clubin Holo hues lakkasarjan perus hopeisen lakan, kun olin kuullut tästä lakasta niin paljon kehuja!

Ja kerron nyt heti, että kaiken maailman kehut, ne oli kyllä ihan totta!! Uskomattoman peittävä ja täysin ihana lakka!! Usein blogeja lukiessa olen törännyt tällaiseen holorakkauteen, ja nyt ymmärrän täysin miksi ihmiset on tähän hurahtaneet! <3 Aloin itekkin jo miettiä että hiljalleen voisi alkaa keräillä tästä noita muitakin värejä, vaikka tuollakin selviän jo pitkän aikaa :)

Tästä näkyy kuinka täydellisen ihana tuo on, kuivuu ihan tasaiseksi ja peittää täydellisesti jo kahdella kerroksella <3 Ja sitten tietenkin se tärkein! Eli tuo ihana efecti!! en ole mennyt melkein minnekkään saamatta tuolla lakalla huomiota ja ihailevia kommentteja! 

Voih... nyt mä vain hehkutan tätä... ei ole paljoa tällä postauksella muuta sanottavaa näköjään :D Mutta kun ei ole huonoja kommentteja tästä lakasta! :D




Hei, ja muuten! Historiallinen hetki, koska tämä taitaa olla ensimmäinen yksivärinen lakkaus koko plogin ajalta C; Niin se vain on, tää lakka ei koristelua kaipaa!


2 kommenttia: