perjantai 7. joulukuuta 2012

kaverin yllätys-synttärit


Järjestin eilen, torstaina, ensimmäistä kertaa elämässäni yllätys-synttärit! Ihana ystäväni Laura täytti 13 vuotta, ja hänen äitinsä ehdotti että järjestäisimme hänelle yllätysjuhlat. Hänellä on muuten nykyään blogi, joka Lauran tuntien tulee olemaan ihanan posetiivinen, ja täynnä kauniita valokuvia! Lisäksi hänkin varmaan mainitsee siellä nämä juhlat. Blogiin pääsette tästä!
Vaikka olikin todella kivaa, oli myös jännittävää, ja jopa hitusen stressaavaa järjestää yllätysjuhlat. Joka kerta kun kaveri mainitsi jotain syntymäpäivistään, sitä jähmettyi, ja mietti hieman liiankin pitkään mitä vastata. Lisäksi Lauralla oli omissa suunitelmissa järjestää perjantaille omat synttärit. Pari kertaa luulin, että hän tajusi suunnitelmamme, kun hän puhui omista juhlistaan. Jäimme jopa kiinni lahjanostopuuhissamme, mutta onneksi Laura luuli meidän ostaneen lahjoja "perjantain juhliin".

Lahjoissa on melkein muodostunut perinteeksi parin viimekerran aikana, että ostetaan kaikki yhdessä iso lahjasetti, josta löytyy kaikenlaista mitä päivänsankari on toivonut. 


Lauran juhlapäivä (to, eli vapaapäivä!) alkoi laiskottelulla, koska juhlat alkoivat vasta klo 4. Se on niin ihanaa, kun ei ole kiire minnekkään, voi vain maata vaikka tunnin sängyssä, avata salaa muutaman seuraavan päivän luukut, koska muutamat seuraavat päivät olemme poissa<3! 


Ulkona näkyi jotenkin suloinen näkymä, kun sohvatyynymme ja -peitomme olivat lumisateessa tuulettumassa. Perheen siivouspäivä siis!

Tälläistä sitten löytyi meidän kolmen lahjasetistä :) lisäksi tilasimme netistä muutamat kuoret kaverin uuten iPhoneen.

Muutamaan lahjaan tein vähän muokkauksia oman maun mukaan, pääasiassa niihin pakkauksiin joitain lisäyksiä:


Sormijalkapalloon lisäsin pienen viestin :)


Selenen lakkaan lisäsin ässän, koska aivan kynsiharrastukseni alussa kutsuin seleneä usein vahingossa selenseksi :D

Leffaan lisäsin tähditykset. 
Kannattaa muuten katsoa tuo leffa, se on aivan ihana <3
 Se kertoo naisesta, joka aivot ovat vaurioituneet kolarissa. Hän unohtaa joka yö, mitä päivällä on tapahtunut. Hän siis elää joka päivä kolarin jälkeistä päivää uudelleen ja uudelleen, kunnes eräs mies rakastuu häneen. Suhteesta tulee vaikea, mutta mahdollinen, ja nainen rakastuu mieheen joka päivä uudelleen.


Lisäsin korviksiin hieman sopivamman hinnan...


Paketoin aurinkopuuterin, ja kirjoitin kanteen teemaan sopivan laulun. Onkohan toi laulu mun alitajunnassani, kun tein siitä myös Tämän postauksen nimen? :D



Hommasin loppujen lopuksi kaikkiin tavaroihin jonkin koristuksen.

Ja sitten vain paketoimaan! Ensimmäinen pakettikerros näytti vielä täysin kaamealta kasalta :D

Toinen kerros on jo hieman nätimpi!


Ja loppujenlopuksi siitä tuli niin siisti, että olen ylpeä itsestäni C: Teippaukset tosin on onneksi piilossa takapuolella....





Loppujen lopuksi kaverini yllättyi todella! Hänen äitinsä oli kertonut, että heidän Brasilialaiset ystävänsä tulisivat kylään, ja kun tulimme heidän ovensa taakse, astui hän ulos ovesta ja toivotti meidät samaan aikaan Portugaliksi tervetulleiksi! Hahahaha :D Alkaa aina hymyilyttää, kun muistelen sitä ilmettä kun näit meidät :D Jähmetyit paikallesi pitkäksi aikaa, ja sitten kun vihdoin aloit puhua, ja nauraa, ei siitä meinannut tulla loppua! :))








Haastoin Lauran Sormifutis matsiin! Siinä me ollaan dramaattisesti aloittamassa peliä, mutta palloo vieri tiehensä... :D

Otin varaslöhdön... C:<


 Jäätiin yöksi, ja viimeiset tunnit yöllä ennen nukkumaan menoa menivät yöpalaan ja hekotteluun.


Pistettiin kynsistudio pystyyn! Tein ranskiksen, johon isäsin Lauran upouusia kynsitarroja :)


 Kotona odotti ihanan värikäs ateria, johon kuului kullanruskeaa kalaa, vihreää salaattia leipäcrutongeilla, pinkkiä salaatinkastitetta, sekä limenvihreää jaffaa <3


Seuraavan kirjoittelun merkeissä olen toivottavasti virossa, ja blogi muuttuu hetkeksi matkailublogiksi!






2 kommenttia:

  1. Kiva postaus ! :)
    Tsekkaa minunkin blogini http://diamondonnails.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :)
      Ja ihana blogi muuten sullakin!!

      Poista