perjantai 14. joulukuuta 2012

Muutaman viimepäivän puuhailuja :)

mm. huomisen kanarian matkan odottelua, epäonnistuneita lakkauksia, Luciajuhlia, maailmanlopunodottelua, piin elämä- elokuvia, köksänkokkailuja, ostoksia, minipiparkakkutaloja... kaikkea! :D
Ei sitä erityisemmin tajua, paljon on oikein tehnyt, ennen kuin siitä alkaa kirjoittaa... Sitten sitä huomaa että onkin tehnyt aivan valtavasti!
 Hmmm... Lakkaostoksista ja muista ostoksista tee sittenkin oman postauksen, muuten tälle postaukselle ei tule loppua! 

Mutta voisin nyt aloittaa kertomalla sen (aikaisemmin jo mainitsinkin) Että huomenna seitsemän maissa lähden lentokentälle! Ja ollaan kanarian saarilla (saaren nimi grand kanaria) kaksi viikkoa, ja toivottavasti pääsen hotellin koneella, ja viimeistään kännykällä kertomaan kokemuksistani!
Lisäksi luvassa on varmasti paljon matkakuvia (juuri nyt tyhjennän kännykkää vanhoista kuvista), minut tuntien melkein kaikesta, ja roppakaupalla!

Mutta siitä ei oollut ollenkaan erityisemmin tarkoitus puhella, koska on niiin paljon muutakin kerrottavaa ! C:


Nyt aluksi tunnustan tässä hieman huonommin menneen lakkauksen, jonka teko oli kiireistä, ja jäi lopuksi keskenkin koska täytyi pian kiirehtiä katsomaan kaverin näytelmää. 
  Näytelmä muuten oli ihana! Vaikka koko näytelmä esitettiinkin Portugeesiksi (tai joku sen niminen <: ) tajusin siitä kuitenkin jotain, koska näyttelijät näyttelivät niin elävästi ja taidokkaasti.




Lisäksi meillä oli paljon harjoiteltu Luciajuhla, joka on meidän koulussamme perinne. Seitsemäs luokkalaiset tytöt (ja yksi tähtipoika) kävelevät kynttilät kädessä, Lucia laulua laulaen (Ruotsiksi, Suomeksi, Italiaksi ja Englanniksi) juhlasalin poikki, ja toisessa päässä vapaa ehtoiset (mm... Minä! :D) Puhuvat lyhyitä juttuja luciasta (Pitkän aikaa sitten kirjoitettuja).
Itse pidin puheen rauhasta Ruotsiksi, sekä kipeän ystäväni pidemmään puheen Lucian historiasta.


Lucia mekkoni <3





Lisäksi päivää ennen Luciaa oli 12.12.2012, eli MAAILMANLOPPU! Siinä sitten maailmanlopun aikaan istuttiin ruokalassa, ja paria minuuttia ennen huomattiin, että hei, kohta tulee se yks maailmanloppu. katottiin kelloa, ja oikeastaan nappasin itsestäni sattumalta valokuvan tasan 12 yli 12.
Lisäksi kaverini sai screan shotin (kirjoitinko oikein :D?) juuri siltä hetkeltä, kun kello oli mennyt 12 yli 12, eli maailmanlopun hetkellä :D:D Mitäköhän ne hipit alasti siellä kukkulalla odottamassa alieneita hakemaan niitä, oikein ajattelivat, kun maailmanloppu ei tuulutkaan? 
No, eipä sitten kuoltukkaan.



Lisäksi päästiin kaverini ja hänen äitinsä ansiosta Piin elämä- ennakkonäytäkseen. Suosittelen lämpimästi! Varsinkin tietokonegrafiikka, ja kuvaus yleensäkkin oli todella mahtipontista ja vaikuttavaa! Elokuva itsessän ei ollut ollenkaan mikään komedia, ja paikoin se oli tosi surullinenkin. Ei se kuitenkaan mikään täysin lohduton ollut, vaan elokuvassa oli myös iloisia ja onnellisia kohtauksia. Suosittelen melkeimpä kaikille, mutta aivan pienimmille en kuitenkaan sitä näyttäisi (ikärajakin taisi olla 13, joten siitä ei huolta) koska elokuva oli jopa minusta paikoin todella surullinen ja dramaattiinen, joten pienimmät saattaa hieman pelästyä jännimpiä kohtia.
Loopputeksi <;

Sitten... mitäs vielä? Ainakin kokkauksista on vielä keromatta


Ei siinä sitten kummempaa kuin joulutorttuja ja niistä tuollainen variaatio, puolikuu täytettynä omenahillolla. Nämä tehtiin siis köksässä ;)












Piparkakkutalon koko oli noin; leveys 6 cm ja korkeus 4 cm. Siitä tuli lahja mummolleni, niinkuin yhdestä kuvasta näkyykin. Taikinan olin tehnyt köksässä itse.
Lisäksi tässä vielä kuva aivan ihanan värisistä macaroneista :)



 
Ja viimeisenä sokerina pohjalla on lakkaus, jonka tein kaverilleni toisapäivänä. tein vain ihan nopeasti sinisellä liukuvärjäysellä kynnet. Oikeasti värjäys liukuu vähän sujuvammin, mutta känny taas vähän valittelee ;<


Siinä kaikki tällä kertaa, kymmenen tunnin päästä ollaan jo lentokentällä odottamassa konetta Grand Kanarialle!! :)





2 kommenttia:

  1. Öh ei sen ollu tarkotuskaan tulla sen maailmanlopun sillo 12.12 vaa 21.12 :D

    VastaaPoista
  2. Hahaha :DD Ei voi olla! Alun perin luulin että se on 12.12 yöllä! Onneksi en sentään sinne asti valvonu ;D

    VastaaPoista