keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Yksinkertaisin lakkaus kautta historiani!


Tein luultavasti yksinkertaisimman lakkauksen koko tämän blogin ajalta! Aivan koristeettomaksi sitä en onnistunut jättämään, vaikka kovasti yritinkin. laitoin kuitenkin nimettömään vain muutaman kiehkuran, sillä tämä pronssinen duo-chrome lakka on niin nätti itsessäänkin :)

Tuntuu että tästä merkinnästä ei tule valtavan iloapursuava, koska katson tässä samalla Downtown Addeytä, jossa eräs tärkeä hahmo kuoli juuri... Kuulostaa naurettavalta? :D Mulla vain on niin tapana heittäytyä täysin mukaan roolihahmoihin (hyvin näyteltyihin...) ja tarinoihin, että alkaa heti masentaa kun niissä sitten tapahtuu tuollaista :D Mutta ei huolta! Siittenkun TV menee kiinni, niin se ei voisi enää vähenpää kiinnostaa! 
Salkkareita sun muita katsoessa en kyllä kuitenkaan yhtään myötäelä niitä henkilöitä, kun niissä tulee niitä masentavia asioita niin jatkuvalla syötöllä, että jos tunnetilat menisi tuollaisten mukaan, pitäisi mulla olla masennuslääkitys!

Taas eksyin harhateille... Mutta siis ne kynnet:

Oikean käden laatu vähän heikompi (varsinkin kun vahingossa huitaisin koristeluita), mutta tekemällä oppii :)!

Rippuu vähän valosta kuinka pronssinen toi lakka on, kylppärin valossa se oli aika kultainen.

Taas muistin ottaa lakoista kuvan, ja nimiä en jaksa luetela, kun ne pystyy noista pulloistakin lukemaan :D Värit kuitenkin on (vasemmalta oikealle): 870 sparkling suprise, 620 artful ja ihan pelkkä 215 (ilman mitään hauskoja nimiä! :V ). 


Lisäksi tähän loppuun vielä uusin ostos, kaksi depend lakkaa (alennuksesta tietenkin)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti